Zing jij komend voorjaarsprogramma mee?

 

In het voorjaar zingt Ensemble Illustre de Musikalische Exequien van Schütz, met daarnaast ook werken van Schein. Lijkt het jou leuk om in kleine bezetting deze prachtige muziek te zingen? Er is ruimte voor versterking bij de tenoren en bassen!

Audities

Audities worden gehouden op maandag 9 december. Een auditie bij Illustre houdt in dat je individueel een stemtest zal doen en, onder pianobegeleiding, een voorgeschreven stuk zult zingen. Dit muziekstuk zul je van tevoren toegestuurd krijgen om thuis voor te bereiden. Audities worden afgenomen door onze dirigent, Dennis Broeders.

Ben je aangenomen, dan kun je direct meezingen in de repetities. In eerste instantie word je bij Illustre aangenomen voor één project, met zicht op verlenging bij voldoende plek. Na deelname aan twee opeenvolgende projecten ben je vast lid. Na het missen van twee projecten achter elkaar, moet je opnieuw auditie doen.

Repetities & Concerten

Ensemble Illustre repeteert op maandagavonden in Utrecht. Afrondend wordt er tegen het einde van het project een repetitiedag gehouden. Het is de bedoeling dat leden de noten thuis goed instuderen, zodat er tijdens de repetitie aandacht besteed kan worden aan het verfijnen van de koorklank.

Voor dit programma zijn de repetities iedere maandag vanaf 20 januari (behalve 16 maart). Op zaterdag 7 maart hebben we een repetitiedag.

Het concert van dit programma vindt plaats op zondagmiddag 29 maart in de Willibrordkerk te Utrecht.

Contact

Heb je interesse? Meld je dan aan voor de auditie! Stuur een mailtje naar info@ensemble-illustre.nl voor meer informatie.

Auditieflyer voorjaar 2020