Contact

Informatie over het ensemble, audities of andere zaken?
Wij helpen je graag! Stuur een e-mail naar info@ensemble-illustre.nl.

Meedoen

Ensemble Illustre organiseert ieder jaar twee a drie projecten met een afsluitend concert. Voor ieder project is er aan het begin (bijvoorbeeld in september dan wel januari) een auditiemoment voor de stemgroepen waar op dat moment plek is. Door het jaar heen kun je altijd je interesse aangeven om bij een volgend project mee te zingen (of spelen), dan houden wij je op de hoogte!

Tijdens het project repeteert het ensemble op acht avonden en een repetitiedag. De repetitielocatie is de Silokerk aan de Herenstraat 34-36 in Utrecht. We repeteren op maandagavonden van 19:30 tot 22:00.

Inhuren

Aan de muzikale omlijsting van een bijzondere gelegenheid levert Ensemble Illustre graag een bijdrage. In het verleden hebben wij onder meer gezongen bij de onthulling van een tweetal historische plateaus in de binnenstad van Utrecht, de jaarlijkse bijeenkomst van de Utrechts Klokkenluiders Gilde in de Domkerk en de opening van de tentoonstelling ‘Beleef het kerstverhaal’ in Museum Catharijneconvent.

Ensemble Illustre inhuren? Wij verlenen graag onze medewerking! In overleg kiezen we de bezetting en het repertoire die aansluiten op uw wensen en onze mogelijkheden. Stuur een e-mail naar optredens@ensemble-illustre.nl met uw aanvraag en contactgegevens en wij nemen contact met u op.