Uw bijdrage

Wilt u projecten van Ensemble Illustre mede mogelijk maken? Uw financiële steun is meer dan welkom. U kunt Ensemble Illustre steunen door donateur te worden of om een eenmalige donatie te doen.

Door donateur te worden steunt u ons, maar u ondervindt er zelf ook de voordelen van! We houden u middels een nieuwsbrief op de hoogte van het reilen en zeilen en de concerten van Ensemble Illustre en wanneer u kaarten reserveert bent u verzekerd van de beste plekken in de zaal. Afhankelijk van de hoogte van uw bijdrage kunt u ook nog eens gebruik maken van korting op deze plaatsen en een gratis toegangskaart voor een concert naar keuze! Interesse? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@ensemble-illustre.nl en wij nemen contact met u op.

U kunt natuurlijk ook een eenmalige donatie doen. Een eenmalige donatie kunt u overmaken naar IBAN NL90 TRIO 0197 8146 89 op naam van Ensemble Illustre o.v.v. ‘Eenmalige donatie [+ voornaam/-letters en achternaam]’. Alvast hartelijk bedankt voor uw steun!

Sponsoring

Naast donateurs kunnen sponsors Ensemble Illustre van een stabiele inkomstenbron voorzien. Sponsorschap kan bestaan uit structurele financiële ondersteuning in ruil voor promotie voor uw bedrijf op de website, Facebook, programmaboekjes en muzikale omlijsting van bedrijfsevenementen. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.