Een optreden op maat?

 
Gaat u iets vieren, bijvoorbeeld een bruiloft, een feest, een kerstborrel of een verjaardag? Bent u betrokken bij de organisatie hiervan? Ziet u sfeervolle en goed uitgevoerde muziek ook als mooie aanvulling op deze bijeenkomsten?
 
Wij bespreken graag met u wat Ensemble Illustre voor uw gelegenheid zou kunnen betekenen. Het repertoire dat wij uitvoeren verschilt per gelegenheid, maar wordt altijd afgestemd op de wensen van het (verwachte) publiek. Wij zoeken daarbij altijd naar een goede combinatie van herkenbaar en verrassend, van toegankelijk en klassiek. In het verleden hebben wij onder meer gezongen bij de onthulling van een tweetal historische plateaus in de binnenstad van Utrecht, de jaarlijkse bijeenkomst van de Utrechts Klokkenluiders Gilde in de Domkerk en de opening van de tentoonstelling ‘Beleef het kerstverhaal’ in Museum Catharijneconvent.
 
Ensemble Illustre inhuren? Wij verlenen graag onze medewerking! In overleg kiezen we de bezetting en het repertoire die aansluiten op uw wensen en onze mogelijkheden. U kunt een e-mail sturen naar optredens@ensemble-illustre.nl met uw aanvraag en contactgegevens en wij nemen contact met u op.
 
Lichtjestocht wilhelmina